xoxaneciaxox Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Cześć... Prosiłabym, aby koś pomógł mi wytłumaczyć mój sen... A więc tak... Było wesele mojej cioci. Razem z babcią, kuzynem i kilkoma laskami których nie lubię przygotowywaliśmy sie do niego. Potem sen mi sie urwał, i miałam tak jakby dalszą część.. Leżałam na moim łóżku, w moim pokoju z dwiema przyjaciółkami i jakimś kolesiem(znam go z widzenia)... Zawołał mnie mój tata i dał mi paczkę czekoladek... A kiedy weszłam do pokoju moich przyjaciółek nie było, tylko był ten koleś i palił papierosa... I sie obudziłam... A kiedy zasnęłam ponownie, śniło mi się, że grałam w filmie... Uciekałam przed kimś po jakichś polach, i nagle przedemną zauważyłam wodospad... Zamieniłam sie w ptaka i przeleciałam nad nim, dalej była rzeka, zaczęłam spadać, i nagle zamieniłam sie w delfina... Płynęłam przez jakąś jaskinie, potem znów zmieniłam się w ptaka, żeby polecieć do góry. Kiedy już to zrobiłam i chciałam być rybą, nie umiałam się zmienić... zmieniałam się raz w rybę, raz w ptaka... W końcu zostałam w swoim ciele i wyszłam na jakieś bagna... I wtedy ten ktoś mnie złapał, i się obudziłam... Dziękuje już z góry za pomoc ;* I przepraszam, ze tak chaotycznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikizmora Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 wg mnie sen jest natury erotycznej, moze czujesz do tego chlopca silna fascynację, stad takie ciekawe, barwne sny.. motyw spadania i latania moze oznaczac, ze starasz sie hamowac, ale ciezko ci idzie i niepostrzezenie zamieniasz sie w ptaka i nie mozesz sie opanowac i znow odlatujesz tata pojawiajacy sie we snie, moze daje ci aprobate, albo wciaz stara trzymac przy sobie mysle ze sen oznacza taka strefe przejsciowa pomiedzy dziewczyną a kobietą, chociaz nie wiem ile masz lat ani jaka jestes ja ten sen tak odebralam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts