Skocz do zawartości

Tornado, deszcz, dawna szkoła - proszę o zinterpretowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio śniło mi się że jestem w mojej starej podstawówce i była wywiadówka. o dziwo oprócz rodziców byli też uczniowie. Wychowawczyni o czymś mówiła ale nie zwróciłam uwagi co bo przez okno zobaczyłam nadciągające tornado. Drzewa chwiały się niebezpiecznie. Krzyknęłam do wszystkich że nadciąga tornado i żeby się schowali, ale nie zdążyli, bo silny wiatr zerwał dach z naszej sali. Pamiętam również, że gdy tylko zobaczyłam tornado bardzo chciałam szybko znaleźć się przy jednym chłopaku (byliśmy w sobie po cichu zakochani jak jeszcze chodziłam do tamtej szkoły). Zaraz potem zaczęło padać.

Bardzo proszę o interpretację

Sonea

Gość winteer
Napisano

Sonea

Wywiadówka może symbolizować ocenę Twoich dokonań.. przy czym równie dobrze możesz ją przeprowadzić sama (obecność uczniów).

Natomiast tornado oznacza świadomość kryzysu wewnętrznego i zaburzoną równowagę emocjonalną oraz smutek (deszcz) i poszukiwanie oparcia u kogoś Ci bliskiego

Napisano

Bardzo dziękuję za interpretację.

Ostatnio rzeczywiście jestem trochę podłamana i nie sądziłam że może się to objawić w moim śnie. No cóż, jeszcze raz bardzo dziękuję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...