madzia89 Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 mialam dzinwy sen...pamietam tylko, ze stalam na balkonie i w pewnej chwili poczulam,ze z niego spadam, ale ostatkami sil zlapalam sie barierki i jakims cudem udalo mi sie wdrapac znow na balkon. co moze oznaczac ten sen?
Sephira Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 madzia89, hmmm... powiada się, że stanie na balkonie we śnie odzwierciedla naszą chęć do autoprezentacji otoczeniu, chęć do bycia w centrum uwagi, zainteresowania (jak vipy niegdyś zwykły ukazywać się tłumom fanów na balkonach). Być może Twoja pozycja w tym aspekcie nieco osłabła/osłabnie, jednak Ty bardzo mocno lubisz się trzymać tego co masz. Tak to postrzegam ja. Pozdrawiam.
Gość winteer Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 madzia89 Balkon to też szersze perspektywy i widoki na przyszłość... tylko musisz uważać aby Twoje plany były realne do zrealizowania bo inaczej moze się to nieciekawie skończyć
madzia89 Napisano 4 Września 2009 Autor Napisano 4 Września 2009 dziekuje za opinie i chcialam tylko dodac, ze ten sen mialam w noc po niezdanym egzaminie. czy to moze tez miec z tym jakis zwiazek? pozdrawiam
Gość winteer Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 Jak najbardziej - miałaś nadzieje na pozytywny wynik (stanie na balkonie)...a tymczasem klops (czyli upadek z balkonu)....a skoro trzymałaś się barierki - być może będzie poprawka. A jaki to egzamin? na prawko?
karline Napisano 5 Września 2009 Napisano 5 Września 2009 Upadek i wspinaczka oznacza chwilowe potknięcie się, tak jak już to nam oznajmiłaś, jednak jak wspomniałam jest to chwilowe i za jakiś czas znów będzie na górze Balkon może również oznaczać chwilowe zwątpienie.
Rekomendowane odpowiedzi