Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo proszę nie mylić tego snu z zakichanym Zmierzchem. Nie jestem psycho-fanką więc to nie z podniecania się filmem.

Więc tak. Był wampir (on) i człowiek (ona). Wampir chciał ją...użreć. Twarz miał we krwi , był blady jak to upiór. Ciągle ją kusił do siebie itd. więc starałam się jej pomóc wydostać z zamczyska. Były między nimi pocałunki, wyznanie miłości przez wampira - która oczywiście była częścią planu. Podczas całego snu czułam strach i emocje. Był bardzo realistyczny.

Wie ktoś co to może znaczyć?

(O ile to coś znaczy)

Napisano

Wampir to symbolizuje zagrożenie, niebezpieczeństwo, także oszustwo. Może być to osoba, która chce wykorzystać Ciebie w jakiś sposób, bądź osobę, której we śnie starasz się pomóc. Nawet jeśli w śnie wydała Ci się nieznajoma, możliwe jest to, że w świecie realnym jest Ci w jakiś sposób bliska, skoro chcesz ją ostrzec. Przeczuwasz, że coś jest nie tak jak być powinno. Uważaj na nowe znajomości i ludi, którzy mogliby zaszkodzić. Jest takie pojęcia jak "wampir energetyczny" - to ktoś kto źle wpływa na Ciebie i Twoje otoczenie, kto chce zaszkodzić, lub niszczy psychicznie. W realnym życiu nie spotyka się raczej wampirów wysysających krew, ale za to powszechne są takie mędy, które wysysają z nas radość i siły witalne. Wystrzegaj się podejrzanych typów, a jeśli ktoś z Twoich znajomych pakuje się w jakiś dziwny układ z podejrzanym człowiekiem, spróbuj ostrzec tą osobę.

Pozdrawiam, Zuzełka