Bells15 Napisano 12 Grudnia 2010 Napisano 12 Grudnia 2010 Muszę się zapytać o pewien sen , którego nie rozumiem do dnia dzisiejszego. Przyśniły mi się 3 zakonnice patrzące prosto na mnie , trzymały palce w pomalowanych , czerwonych ustach , kiwały się na boki i miały kolorowe oczy. Mówiąc kolorowe mam na myśli ( 1 zakonnica miała jedno oko białe a drugie zielone , 2 miała jedno oko białe a drugie niebieskie , a 3 miała jedno oko białe a drugie czerwone). Tło było czarne i dodam jeszcze , że zakonnice miały rozmazany makijaż - nic mówiły nic tylko obracały się i kiwały... Nie wiem jak to określić , ale towarzyszyło mi dziwne uczucie po przebudzeniu , jakby lęk. Proszę o interpretacje tego snu , gdyż nie wiem jak to wszystko po kojarzyć , a obraz cały czas tkwi mi w głowie. Cytuj
Sephira Napisano 23 Stycznia 2011 Napisano 23 Stycznia 2011 Za dużo teledysków Mansona... [video=youtube;Rl6fyhZ0G5E] Cytuj
Bells15 Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Napisano 23 Stycznia 2011 Tak się składa , że teledysków nie oglądam Trudno ... chyba nikt mi tego nie zinterpretuje , bo to słaba interpretacja ^^ Cytuj
Bells15 Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Napisano 24 Stycznia 2011 tylko to mi się śniło Powiedz jak mam Ci opisać to Ci opisze i już ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi