Bells15 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Muszę się zapytać o pewien sen , którego nie rozumiem do dnia dzisiejszego. Przyśniły mi się 3 zakonnice patrzące prosto na mnie , trzymały palce w pomalowanych , czerwonych ustach , kiwały się na boki i miały kolorowe oczy. Mówiąc kolorowe mam na myśli ( 1 zakonnica miała jedno oko białe a drugie zielone , 2 miała jedno oko białe a drugie niebieskie , a 3 miała jedno oko białe a drugie czerwone). Tło było czarne i dodam jeszcze , że zakonnice miały rozmazany makijaż - nic mówiły nic tylko obracały się i kiwały... Nie wiem jak to określić , ale towarzyszyło mi dziwne uczucie po przebudzeniu , jakby lęk. Proszę o interpretacje tego snu , gdyż nie wiem jak to wszystko po kojarzyć , a obraz cały czas tkwi mi w głowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Za dużo teledysków Mansona... [video=youtube;Rl6fyhZ0G5E] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells15 Posted January 23, 2011 Author Share Posted January 23, 2011 Tak się składa , że teledysków nie oglądam Trudno ... chyba nikt mi tego nie zinterpretuje , bo to słaba interpretacja ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Sen tez słabo opisany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells15 Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 tylko to mi się śniło Powiedz jak mam Ci opisać to Ci opisze i już ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts