katherina84 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Witam bardzo proszę o interpretacje mojego snu. Był to okropny koszmar, po godzinie od zaśnięcia się obudzilam i nie mogłam potem zasnąć. W śnie dostałam płytkę z filmami ( horrorami) od mojego przyjaciela, razem z narzeczonym odpaliliśmy ją na komputerze i przenieśliśmy się w inny świat ( być może ten z filmu) po ulicach chodziły psy, koty, szczury które atakowały ludzi, którzy po ich ataku zamieniali się w takie same wściekłe zwierzęta, ja z narzeczonym obserwowaliśmy to z domu, potem te zwierzęta chciały wyważyć drzwi do mojego mieszkania, my w tym czasie się pakowaliśmy, aby jakoś uciec gdy udało im się wbiec do środka zaatakowałam ich nożem i uciekliśmy, gonili nas ulicami mojego miasta, chcieliśmy wyjechać do innego miasta, ale ani pociągi ani autobusy nie kursowały. Ostatecznie schowaliśmy się w jakiejś starej szkole, pozamykaliśmy drzwi, ale one sie również tam dostały, uciekaliśmy z sali do sali gdy zabarykodawliśmy się w pokoju nauczycielkskim, a one i tam zaczęły się dobijać przebudziłam się. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji tego snu. Z góry dziękuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reina Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 (edited) Ty i Twój narzeczony, jak większość par, stworzyliście ze swojego związku bezpieczne gniazdko, w którym czujecie się bezpiecznie i chowacie nosy. To nic negatywnego, wręcz przeciwnie, to jeden z powodów, dla jakich wiążemy się z drugą osobą - by czuć się przy niej dobrze. To właśnie symbolizuje dom, w którym jesteście razem. Zwierzęta to inni ludzie. To niekoniecznie musi być najbliższe otoczenie, ale niewykluczone, że chodzi o znajomych. Czujesz z ich strony jakiś atak, niezrozumienie. Może po prostu ostatnio spotykasz samych niemiłych ludzi? Jeśli masz nawał pracy, z którą sobie nie radzisz i zajmuje Ci ona dużo czasu, to ten sen może także to oznaczać. W każdym razie, patrzysz na to wszystko właśnie schowana w tym miłosnym gniazdku, coś burzy Wam spokój. Szkoła to wiedza. Chowasz się w pokoju nauczycielskim... No cóż, chyba lubisz mentorować, może to stąd wynikają kłopoty? Te zwierzęta nie chcą, byś kierowała się logiką... A to chyba dobre wyjście, musisz się tylko tego trzymać. Jeśli chcesz, napisz coś więcej o swojej obecnej sytuacji, sen stanie się jaśniejszy, ale podejżewam, że nie masz się czym specjalnie martwić, w końcu to, co przeżyłaś, to był film - czyli ułuda, zobaczyłaś znacznie wyolbrzymiony problem Edited December 2, 2008 by Reina Link to comment Share on other sites More sharing options...
katherina84 Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 Witam i dziękuje ślicznie za interpretacje, też miałam podobne odczucia, że te zwierzęta to mogą być znajomi, ale ogólnie nie odczuwam zagrożenia z ich strony. Być może to też ostrzeżenie przed tym przyjacielem co dał w śnie mi ten film bo we śnie rozumiałam, że to wszystko jest winą tego filmu który on mi sprezentował. Zapewne to jednak jeden z koszmarów, które chyba każdy czasami ma, ja niestety mam je dość często. Moi bliscy mi mówią, że można byłaby niezły z nich horror napisać . Jeszcze raz dzięki, pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts