malwina29 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 MIalam bardzo dziwny sen-śniło mi się, że chciałam upiec z gliny chleb gdyz widzialam już 5 upieczonych(pięknie pachiłay i były wypieczone) i sama też chciałam to zrobić ale ojciec ostrzegł mnie, żebym uwazła na glinę bo nie z każdej da się upiec chleb, tóry można zjeść a pozniej sniło mi się, że płynęłam statkiem i goniła mnie śmierć a ja uciekłam wygladalo to dokładnie tak, ze ja płynęłam statkiem a ona przybrana w ludzką postać płynęła za mną w wodzie. Prosze o interpretacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 malwina29, pierwszy sen mówi o tym, iż o ile wykażesz się rozwagą i mądrością, Twoja ciężka praca przyniesie korzyści. Nadchodzi teraz okres obfitości, poprawa sytuacji finansowej . Możliwy awans w pracy i poprawienie statusu społecznego. Drugi sen ma podobne zabarwienie - uciekasz przed śmiercią, więc prawdopodobnie obawiasz się nadchodzących nowości. Niepotrzebnie, bo czeka Cię teraz bogactwo i szczęście. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts