mewa275 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Cześć Co jakiś czas śni mi się chłopak/mężczyzna. Nie widzę jego twarzy. Wiem,że jest we mnie bardzo zakochany,albo za mną goni,albo wiecznie mówi mi,że mnie kocha. I tak w kółko. Rano aż budzę się z pustką w sercu,że nie ma tej jego miłości,że nie ma go. Tak bardzo jest realny. Owszem w życiu prywatnym jestem samotna. Czy ktoś wie, jak to zinterpretować? Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Witaj ten mężczyzna jest twoją bratnią duszą. Która gdzieś jest, tylko, że jej nie poznałaś. Łączy was wiele wcieleń i potężna więź. Zostaliście dla siebie stworzeni, tylko z jakiś powodów zostaliście rozdzieleni. Bratnie dusze szukają się w każdym życiu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 (edited) tkwisz w śnie, nie potrzebujesz i nie szukasz żywego mężczyzny tylko ideału jaki znasz z opowieści. Przywołujesz go co noc, a on zasłania ci tych na jawie. Pogoń go, ustal czy aby na pewno chcesz mieć faceta (żywego z całym kompletem wad i zalet), a jeśli uznasz, że tak to się zacznij rozglądać. Za bratnią duszą możesz się uganiać w snach latami i nic z tego nie wyniknie. Trzeba widzieć w którym ze światów żyjesz. Edited January 24, 2012 by cyganicha niepoprawny język-przekleństwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts