Skocz do zawartości

prosba wyjasnienie snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

:_smutny::icon_smile2:witam wszystkich mam prosbe moze mi ktos wyjasni muj sen snila mi sie swieca biała taka na komunie do dziecka i to białe ubranko szatka co sie wklada na swiece trzymalam swiece w reku i ogladalam szatke poprawialam ja. nie bylo widac czy swieca sie pali czy nie...zdaje si ze nie palila sie. prosze o wyjasnienie tego snu. teraz w maju cora ma isc do komuni..moze ma cs z tym wspulnego? dziekuje za zrozumienie. beata.

Napisano

beatadgz, a jak Ty podchodzisz do nadchodzącej uroczystości?? Przeżywasz ją jakoś? Może myślałaś ostatnio o przygotowaniach, o tym, co jeszcze trzeba zrobić, żeby wszystko wyszło jak należy?

Gość truskawka
Napisano

Winteer dzięki za info :) Przeniesiony.

Napisano

dziekuje za odpowiedz. bardzo przezywam bardzo sie denerwuje....nerwy mnie zjadaja. czy wszystko bedzie dobrze?prosze o porade z gory dziekuje.

Napisano
dziekuje za odpowiedz. bardzo przezywam bardzo sie denerwuje....nerwy mnie zjadaja. czy wszystko bedzie dobrze?

I to właśnie wyraża Twój sen. Nie widać tu nic poza tym, że bardzo przejmujesz się nadchodzącą uroczystością. Może to jednak świadczyć o delikatnej nadopiekuńczości z Twojej strony, po tym śnie mam wrażenie, że gdybyś mogla, poszłabyś do tej komunii zamiast córy :)

Jeśli Twojej córce zależy równie mocno co Tobie, to cóż może pójść nie tak??

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...