27178_1543264632 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Dzisiaj w nocy śniło mi sie ze idąc gdzieś (chyba do tramwaju ale nie pamiętam dobrze) spotkałam kolegę i koleżankę (przywitałam sie z nimi normalnie "takie pocałowanie w policzek jak to sie robi w dzisiejszych czasach") oni byli na rowerze ten kolega mi sie strasznie podoba i jak rozmawiałam z kolerzanką to ten kolega patrzył w druga stronę nie patrzył na mnie. Co to morze znaczyć ?? Prosze o przetłumaczenie tego snu z góry dziękuje!:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
27178_1543264632 Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 a i jeszcze dodam ze z tym kolega nie widziałam sie od marca a jak sie z nim widziałam i ze znajomymi to mnie przytulal obejmowal poklepywał buziaki mi dawał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Łola Obracasz się w towarzystwie (o ile faktycznie snił Ci się tramwaj), z tamtąd tez się wywodzi tem chłopak.. a pocałunek w policzek moze swiadczyć o przyjaźni miedzy Wami. Rower kojarzy mi się z samodzielnością (pedałowanie za pomocą własnych mięśni), a to ze patrzył w inna stonę.. możliwe że o ochłodzenie Waszych relacji chodzi, albo (wg tego co napisałaś - ostatnio widzieliscie się w marcu (dość spory kawał czasu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts