pulpet8 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Miałam sen, że znajduję się w okolicy mojego domu, idę ulicą z moim znajomym (w realu nie znamy się bardzo dobrze, głównie z rozmów na gg, jednak czasami się widujemy na żywo). Wtedy on poprosił mnie o rozwiązanie problemu. Powiedział mi, że możliwe, że jest nefilimem. Szliśmy długo ulicą i rozmawialiśmy aż nagle napotkaliśmy grupę chłopaków w wieku ok. 15 lat, kolegów mojego towarzysza. Wśród nich był chłopak, z którym w prawdziwym życiu ciągle kłócę, on robi mi świństwa itp. i w tym śnie on był na rowerze, spojrzał na mnie groźnie, i odjechał, a razem z nim mój towarzysz, który przed odejściem spojrzał nam nie smutno, wręcz przepraszająco. Wracałam do domu sama, było bardzo ciemno. Następnego dnia znowu się spotkaliśmy, powiedziałam mu, że sprawdziłam w Internecie, jak rozpoznać nefilima. Nefilim miał być w połowie Aniołem, w połowie człowiekiem. Znakiem charakterystycznym miało być znamię na wewnętrznej stronie dłoni, przypominająca ukłucie igłą. On miał takie. Wtedy on kazał mi spojrzeć na moją rękę. I ja miałam takie znamię. Byłam bardzo wystraszona, nie mogłam uwierzyć, że też jestem taka jak on. On powiedział: "A więc ty też jesteś nefilimem" i wtedy się obudziłam. Zupełnie nie wiem co o tym myśleć, nie wiem skąd wziął się nefilim, nie wiem nic. Proszę Was o pomoc. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 pulpet8 Ten sen można by było odczytać conajmniej dwojako... albo możesz odkryć w sobie nowe i całkiem nie znane cechy osobowości (odkrycie znamienia).. albo z kimś może Cie więcej łączyć niż do tej pory sądziłaś (oboje byliście nefilimami) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts