Jump to content

rzecz działa się w szkole...

Susanna

Recommended Posts

Miałam 2 sny i myślę, ze są one w jakiś sposób powiązane, nie wiem, może to zwykłe koszmary przedmaturalne, ale nie jestem pewna:

1. Razem z moim sorem od wf uzupełnialiśmy jakieś moje dokumenty, chyba z wf jakąś ankietę, bo on wpisywał mi różne oceny, a oprócz tego jakieś literki, np A,B,M,O,P. Potem przyszedł drugi sor od wf, co mnie nie uczy i go zawołał a ja się obudziłam.

2. Do mojego domu przyszła moja sorka od polskiego, a jeden z członków mojej rodziny wdał się z nią w nie miłą dyskusję, a ona wyszła. Następnego dnia na lekcji polskiego, zapytała mnie za to a ja nie chciałam odpowiadać. Kumpela, której nie lubię siedziała za mną i się nabijała a ja nie wytrzymałam i do niej:Zamknij się i odwal się. Rozpłakałam się i spytałam się sorki, czy mogę wyjść z klasy. Ona powiedziała tak, aja pobiegłam do łazienki pod salę od wf. Tam w korytarzu grupka dziewczyn grała w tenis stołowy a mój sor od wf odbijał piłkę i zaserwował ją w moją stronę, ja chciałam odbić i walnęłam jakąś dziewczynę. Potem oddalam mu ta piłkę, i poszłam do klasy, spotkałam koleżankę, co powiedziała że sorka od polaka nie pozwoliła jej wziąć z sali moich rzeczy ( a było już po dzwonku) bo na mnie czeka. weszłam a tam siedziało jeszcze kilka osób z kl i ona się mnie zapytała czy odpowiadam a ja się obudziłam ;/

O co może w tym chodzić??