zuO_ Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Wczoraj oglądałam do późna film , była to komedia . Podczas oglądania , myślałam cały czas o jednej z aktorek grających w nim . Film skończył się gdzieś o 1:30 , a ja spać poszłam o 2 . Przed zaśnięciem pomyślałam o moim starym przyjacielu , z którym pokłóciłam się ok. dwóch miesięcy temu . Cały czas o nim myślę , chciałabym odbudować znajomość , on natomiast mnie znienawidził . Śniło mi się że napisał mi na gg [ urodziny miałam 4.kwietnia w Wielkanoc . ] spóźnione życzenia z okazji Wielkanocy oraz życzenia urodzinowe , cały czas podkreślając że długo go niebyło i że bardzo mnie kocha , oczywiście po przyjacielsku . Ja wiem od swoich źródeł zwanymi koleżankami że On cały czas jest w domu i wcale za mną nie tęskni . Pamiętam również tę aktorkę która co jakiś czas pojawiała się w ciemni patrząc na mnie . Pamiętam że śniło mi się coś jeszcze , ale za nic nie mogę wyciągnąć co . ~ czy mógłby ktoś pomóc mi zinterpretować sen.? - Baardzo mi na tym zależy .. ! Z góry dziękuję . ^^ Cytuj
Gość SooYoung Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 W tym śnie pojawiło się podświadome pragnienie wyjaśnienia tej sytuacji. Dla emocji, psychiki lepiej by było jakbyście sobie wszystko wyjaśnili, ale jak on nie jest tym zainteresowany to radzę przemyśleć sprawę i zamknąć, może tak się ułoży że kiedyś spotkacie. Ale żeby z kimś wyjaśniać to ta osoba musi zrozumieć sytuację, widocznie jesteś bardziej dojrzała emocjonalnie, jesteście na tzw. innych poziomach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi