Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj oglądałam do późna film , była to komedia . Podczas oglądania , myślałam cały czas o jednej z aktorek grających w nim . Film skończył się gdzieś o 1:30 , a ja spać poszłam o 2 .

Przed zaśnięciem pomyślałam o moim starym przyjacielu , z którym pokłóciłam się ok. dwóch miesięcy temu .

Cały czas o nim myślę , chciałabym odbudować znajomość , on natomiast mnie znienawidził .

Śniło mi się że napisał mi na gg [ urodziny miałam 4.kwietnia w Wielkanoc . ] spóźnione życzenia z okazji Wielkanocy oraz życzenia urodzinowe , cały czas podkreślając że długo go niebyło i że bardzo mnie kocha , oczywiście po przyjacielsku .

Ja wiem od swoich źródeł zwanymi koleżankami że On cały czas jest w domu i wcale za mną nie tęskni .

Pamiętam również tę aktorkę która co jakiś czas pojawiała się w ciemni patrząc na mnie .

Pamiętam że śniło mi się coś jeszcze , ale za nic nie mogę wyciągnąć co . ~

czy mógłby ktoś pomóc mi zinterpretować sen.?

- Baardzo mi na tym zależy .. !

Z góry dziękuję . ^^

Gość SooYoung
Napisano

W tym śnie pojawiło się podświadome pragnienie wyjaśnienia tej sytuacji. Dla emocji, psychiki lepiej by było jakbyście sobie wszystko wyjaśnili,

ale jak on nie jest tym zainteresowany to radzę przemyśleć sprawę i zamknąć, może tak się ułoży że kiedyś spotkacie.

Ale żeby z kimś wyjaśniać to ta osoba musi zrozumieć sytuację, widocznie jesteś bardziej dojrzała emocjonalnie, jesteście na tzw. innych poziomach.