kociara1star Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Śniło mi się , że ktoś zabił mojego ojca .. Ja chciałam go pomścić . Byłam w moim mieście , na takiej ulicy , koło kiosku . Zaczęłam bić się z jakimś chłopakiem - to on zabił mi tatę . Powiedziałam , że go pomszczę . Biłam się z nim na noże . Po długiej walce go dźgnęłam i myślałam , że nie żyje . Przerażona ukryłam się za kiosk . Chciałam biec gdzieś daleko stamtąd . Już miałam się zbierać do chłopaka , który mi się podoba ( choć nawet nie wiem , w którym domu mieszka ) Jednak on odżył i znów zaczęła się walka . Z boku cały czas stał młody chłopak i przyglądał się nam . Powiedziałam , żeby strzelił z łuku i zabił tego typka , ale on się bał . Prawie mnie trafił kilka razy .. No i koniec , obudziłam się i nie wiem jak to się skończyło .. Bardzo proszę o interpretację . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts