Jump to content

Szpital,chorzy,starzy,lekarz,pielęgniarka

melni

Recommended Posts

i znów męczący sen:(

jestem w szpitalu.niby u kogoś kto tam pracuje. czekam na niego.ale nie przychodzi.idę więc go szukać.wiem że mam szukać go na oddziale ortopedii. schodzę schodami w dół, przechodzę przez oddział ,widzę drzwi na których wisi tabliczka na której jest napisane coś w stylu "przechowalnia umarłych " ale zaglądam do środka i widzę że tam leżą jednak żywi ale starzy schorowani ludzie. czuję przerażenie. wychodzę stamtąd, i w drzwiach wpada na mnie lekarz z tego oddziału. jest w fartuchu, krępej budowy ciała, ma nieprzyjemną twarz. śpeszy się.drzwi się zamykają , stoję przed nimi i widzę znów tabliczkę na której jest coś napisane ale nie pamiętam co.

wyszłam z budynku, szpital miesci się w kilku obiektach. cały czas szukam ortopedii. miotam się. nie m,ogę znaleść. jestem znów w budynku, widzę pielęgniarkę która opiekuje się pacjentem,jakimś młodym. pyta mnie o coś , chyba o to jak trafić na oddział z którego ja właśnie wyszłam.pokazuję jej klucz który trzymam w ręku z dużum okrągłym numerkieem. nie pamiętam numeru. atmosfera snu była taka pośpieszna, byłam zagubiona,żle się tam czułam.

dziękuję :) tak, to się zgadza. przechodze obecnie bardzo ciężki okres. aż boję się co będzie dalej :( pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...