martynakaaa Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Ostatnio dość czesto sni mi sie przyjaciel z ktorym niestety trace kontakt, On nie ma dla mnie czasu, a mi bardzo go brakuje. dzisiaj sen byl dosc dziwny. szlismy jeszcze z paroma osobami w tym z moim chlopakiem, rozmawialam ze wszystkimi tylko nie przyjacielam. w koncu zatrzymalismy sie i chyba mielismy sie pozegnac. nagle On mnie przytulil i przeprosil za to ze nie ma dla mnie czasu. chcialam sie z nim pozegnac tak jak zwykle (buziakiem w policzek) ale On okrecil mi glowe i probowal mnie pocalowac w usta... tu sen sie urwal. prosze o jakas pomoc w interpretacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Mnie się wydaje,że on nie unika Cię zewzględu na to,że ma bardzo dużo spraw na głowie w tym i pracę,ale ze względu na swoje uczucie do Ciebie. Jak wspomniałaś masz chłopaka i on wie,że nie zrezygnujesz z niego. Zapewne wie,że Ty traktujesz go jako przyjaciela i nic węce. Dlatego się oddala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts