Tygrysek Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Prosiłabym o interpretacje kilku snów. Pierwszy: Szłam prze podwórko babci (która nie żyje od kilku lat). Weszłam do domu, a ona robiła dużo kanapek. Prosiła, zebym porozmawiała z ciocią (która teraz tam mieszka i nie utrzymujemy z nią kontaktów) bo ciotka sie do niej nie odzywa. Sen drugi: Sniło mi się, ze wybiegałam ze starego domu z którym mieszkałam kiedyś z babcia (która nie żyje od roku) z moim byłym narzeczonym. babcia stała na podwórku sąsiadki i patrzyła jak biegniemy, Sen trzeci: Pakowałam torbę na wyjazd ( w domu którym kiedyś mieszkałam) i z szafy wyjełam spodnie, były dziurawe. Wtedy (wydaje mi się ze powiedziała to babcia) usłyszałam, ze wszystko można zszyć. Wyszłam do kuchni z torbą. Tam siedziała babcia a mam stała przy zlewie. Powiedziałam że mam ciężkie walizki a mama na to, ze Piotrek (były narzeczony) ma jeszcze cięższe. Pamietam, ze dawałam babci jakieś tabletki. Sen czwarty: Stałam na podwórku babci, a ona siedziała przy jakimś stoliku. prosiła zebym przełożyła karty lewą ręką od serca a ona wtedy je rozłoży. (moja babcia nie cierpiała kart i wróż Sen piąty: (powtórzył sie dwa razy) Zamykałam kluczami drzwi sklepu w którym pracuje (w którym pracuje i robie to zawsze), jednak drzwi nie chciały sie zamykać, przekręcałam klucz jednak drzwi ciągle były otwarte i ludzie wchodzili do środka. W końcu kiedy już byłam na zewnatrz (nie wiem jak zamknełam sklep) przyjezdzał po mnie mój były. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Sen I Chciała byś porozmawiać o czymś z ciocią, albo ona z wami. Sen II Chciała byś zamknąć za sobą dawne tematy, i rozpocząć "nowy rozdział" w twoim życiu Sen III Nie jestem pewny... Sen IV To jest chyba wyśniony charakter babci, (chodzi tylko o karty) śniło ci się że twoja babcia każe ci przekładać karty, co może być po prostu przeciwieństwem, w skrócie: śniłaś o przeciwnych cechach babci, jak by było gdyby zachowywała się "odwrotnie" Sen V Chcesz coś ukryć przed światem ale ci się to nie udaje. Te sny zinterpretowałem, ale nie wiem czy poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrysek Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Ja z ciocią raczej nie mam o czym rozmawiać. Ona zreszta z nami chyba też nie, bo na ulicy odwraca glowę. Babcia mówiła tylko zeby przełożyc karty lewą ręka a ona zrobi reszte. Więc to raczej nie miało nic wspólnego z tym jakby było gdyby inaczej sie zachowywała. A co do ukrywania czegoś przed światem to nie mam niczego do ukrycia. A czy te sny mogą mieć coś wspólnegoz tym, że za dwa miesiące mam zamiar wyprowadzić sie od rodziców do innego miasta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Może: 1. Jeżeli chodzi o przekładanie kart to może oznaczać zmianę w twoim losie. 2. Sen ze sklepem którego nie możesz zamknąć oznacza właśnie to że się wyprowadzasz gdzieś indziej, ale i tak będzie przy tobie, no nie wiem, dużo ludzi, przed którymi tak łatwo nie uciekniesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrysek Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 (edited) kurcze moze coś w tym jest... bo ja właśnie wyprowadzam się przez to rozstanie z narzeczonym... uciekam przed tym wszystkim... doda jeszcze, ze kiedy pierwszt raz sniło mi się zamykanie sklepu, kiedy już nzalazłam się na zewnatrz czytałam gazete i czekalam na byłego, który w końcu przyjechał. za drugim razem wyszłam na zewnatrz i okazało się że jestem na drugim końcu miasta i kierowniczka powiedziala ze jestesmy daleko od domu i wtedy on znów po mnie przyjechał. Edited December 6, 2008 by Tygrysek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts