Dyku Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Najpierw śniło mi się, że jestem u babci, (pogodne kolory, miejsca mi znane), chodziłem tam sam, były szopy, część rzeczy widziałem z widoku 3 osoby, dziadek później wyszedł a ja wykorzystałem chwile jak nie patrzał na drzwi i nie wypatrywał mnie a ja wbiegłem na klatkę. Zobaczył tylko moją gitarę, którą miałem na plecach. Później w relanych kolorach i miejscach byłem pod kościołem, nawet wchodziłem do niego, poszedłem jak zawsze na schole (część kościoła, boczna część, tam gdzie śpiewamy i gramy na gitarach) miałem też gitarę. Modliłem się jakąś modlitwą. Było dużo ludzi. Zaczepiał mnie jakiś dzieciak i pamiętam, że lekko go ruszyłem, uwagę zwróciła jakaś pani. Po mszy czekałem na księdza była ze mną jakaś dziewczyna i najpierw ksiądz z nią rozmawiał a ja przy tym byłem, na salce koło kościoła. Jak ona poszła trochę czasu na księdza znów czekałem i rozmawiałem z nim najpierw w kościele, a później na salce. Dał mi jakiś test, do czegoś chciałem zapisać. Dalej snu nie pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyku Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 Ponawiam prośbę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts