Jump to content

Recommended Posts

Posted

Śniło mi się,że byłam w szkole średniej w 3 klasie(tak jak obecnie)..siedząc na lekcji zauważyliśmy(cała klasa),że pada bardzo mocny deszcz...postanowiliśmy wracać do domu ja miałam wracać z koleżanka samochodem...nie wiem czemu jedynym wyjściem było okno..musieliśmy wyskoczyć z 3 piętra...Gdy ustałam na parapecie,żeby skoczyć ogarnął mnie strach,zaczęłam płakać,mówić że tego nie zrobie,ale wszyscy krzyczeli,żebym w końcu skoczyła..Zrobiłam to,a na dole biegał pies bez ogona..jego ogon leżał trochę dalej...I ten pies podbiegł do takiej mojej znajomej,która ja wiem,że w oczy mi jest przyjaciółką,ale gdy tylko odwrócę się na chwilę nie zostawia na mnie suchej nitki...

lat 19

dziękuję

Guest alathea
Posted

sen mowi o niewygodnej lub trudnej sytuacji, bedziesz stala/stoisz przed decyzja, ktorej nie chcesz/obawias sie podjac, boisz sie, ze zranisz w ten sposob kogos, kto jest ci bliski lub tez w zwiazku z ta decyzja stracisz przyjaciela przyjaciolka to tez opinia publiczna, co w zwiazku z tym powiedza inni, twoje otoczenie, boisz sie potepienia/krytyki

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...