xxxxxnusiaxxxxx Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 (edited) cześć prosze o interpretacje snuuu bo mnie marwi ....... snił mi sie 3 razy w dziecińswie kiedy jeszcze nie było szczegołowej apokalipsy końca świata moze była ale ja o niej nic nie wiedziałam .... Sen był krutki , rozpoczynał sie ze byłam w swoej dzielinicy za swoim blokiem i nagle nad moim 10 pientrowym blokiem wyrasta wielka fala i jest ogromna ..... Zaczynam uciekac w strone jak mi sie wydaje schronienia wiem tylko ze ludzie sie przygotowali do tej ogromnej fali ...... i zbudowali łudz podwodna ...... no i ja do niej biegłam i biegłam .... i zdąrzyłam ....No i tak 3 razy co jakis czas miałam ten sam sen ..... oczywiscie w długich odstepach... Bardzo proszę o interpretacje snu ..... fala była jak tsunami .... wiem ze sen jest dziwny ..... ale czy mógby miec jakąs przepowiednie ......... naprawde wtedy nawet nie wiedziałam o koncu swiata a ta fala i ta łódz jakby to były jakies kluczowe zagadki ........ Proszę o pomoc ....! Edited February 20, 2010 by xxxxxnusiaxxxxx dopisanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Mam pytanie : Czy doświadczyłaś w dzieciństwie jakiegoś przykrego zdarzenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxxxnusiaxxxxx Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 Tak moja mama jest alkocholiczka i mnie biła .... w domu awantury Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Jak dla mnie ten sen jest motywem nawracającym właśnie z czasów Twojego dzieciństwa. Symbolizuje uwolnienie treści przez lata spychanych do nieświadomości. Wydaje mi się, że przez te traumatyczne zdarzenia w przeszłości nadal dostrzegasz zagrożenia dla własnego świata i spokoju który chcesz sobie zapewnić. Z tego snu wnioskuję, że bardzo duże piętno na Twojej psychice odcisnęła przemoc w domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts