kociara1star Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 No więc byłam u mojej babci i tam była jakaś szkoła .. (o.O) Ja nie byłam uczennica , a za kłamstwo karano śmiercią !! Mi się zachciało poudawać uczennicę , ale mnie rozpoznali i chcieli zabić . To ja dostałam powera i przeskoczyłam taka dużą bramę . Biegłam do torów i tam pogubiłam buty , a oni zabrali mi telefon - ukradli . To ja na boso uciekałam . Biegłam , aż dobiegłam do miasta ( bo babcia mieszka na wsi ) . Tam spotkałam moją przyjaciółkę i kolegę . Usiedliśmy na chodniku i zaczęliśmy gadać .. ( ? ) Dziwny sen .. O co chodzi ? Proszę o wytłumaczenie :icon_wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Sen tak naszpikowany symbolami, że musiałam je sobie wypisać Można go zinterpretować jako wezwanie do działania- za długo przed czymś uciekasz, czegoś próbujesz uniknąć. Dostałaś wskazówkę, że jeżeli dalej niczego nie zmienisz w życiu, w sobie to stracisz z kimś kontakt. Może z kimś bliskim lub z samą sobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts