Jump to content

wampir z matką

unnamed

Recommended Posts

Dokładnie nie pamiętam snu całego, ale dobrze kojarzę dwie sytuacje.

W pierwszej leciałam samolotem, widziałam wnętrze swoimi oczami. W samolocie panował półmrok. Tylko górne żółte światło lekko oświecało pomieszczenie. Nagle okazało się, że są turbulencje.

Samolot szybował w górę i w dół i tak co chwilę, aż wyszły maski tlenowe i się uspokoiło...

Wtedy doleciałam do jakiegoś kanionu jakby... Słońce zachodzi ło już za horyzont, a niebo było już pożółkłe od chowających się promieni. Stałam na skale i jakby z wysoka obserwowałam pewną sytuację.

Matka rozmawiała ze swoją córką, która już na początku snu mi się pojawiła.

Córka miała na sobie przewiewną szarą sukienkę, majestatycznie poszarpaną jakby specjalnie.

Nie było jej widac oczu, ponieważ długie czarne włosy były uczesane tak jak chinki mają -czyli grzywka prosto ścięta zachodziła aż do połowy nosa. Matka coś mówiła, że się o nią martwi, ale zbliża się już pora i musi iść.

Córka odpowiedziała, że by ona się nie bała i żeby się pośpieszyła... Matka się pożegnała i odwróciła się do niej plecami idąc prostą drogą po asfalcie. Po krótkiej chwili przemieniła się w wielkiego brazowego ptaka i odleciała nawprost słońca. Widok tej córki po chwili mi się zmienił stałam na tym asfalcie blisko niej-bladej córki, z której ust sączyła się czerwona krew. Zachodziła w niej jakaś przemiana...na początku miałam wrażenie, że na dobre, ale później z jej zębów wyszły kły.Słyszałam jej myśli. Chciała krwi. Pomyslała: co mi szkodzi muszę. ona również się przemieniłą w wielkiego, tym razem czarnego ptaka i poleciała za matką w poszukiwaniu krwi. Gdy leciała widziałam złej oczami. Szybko doganiałam brązowego ptaka i gdy byłąm już blisko obudziłam się...