Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Miałem taki jakby sen w śnie, a więc śniło mi się że obiudziłem się we własnym pokoju na łóżku niczym ono nie różniło się od rzeczywistego stanu. i ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem moją byłą dziewczynę, która naprawia mi rzekomo komputer, nie mam z nią kontaktu już od dłuższego czasu, nie chciałem się mieszać, wróciła do swojego narzeczonego, zwolniła się nawet z pracy, widziałem na ekranie że instaluje sterowniki od dźwięku, zapytałem dlaczego to robi to odpowiedziała że to jej praca i dostała zlecenie od kogoś, cały czas byłem niesamowicie zasapany ledwo z nią rozmawiałem, ale w momencie kiedy skończyła uruchomiła ponownie komputer, w momencie wstałem i zobaczyłem co takiego narobiła mi w kompie. Stwierdziłem że wszystko jest źle, i podsumowałem że tak jak miałem było wszystko dobrze. Wtedy powiedziała, ale jesteś, popłakała się i wyszła.

To chyba na tyle byłoby z tego snu.

Mam 21 lat

Napisano

Zazwyczaj jak mi się śniło,że mój przyjaciel majstrował przy kompie (nie wiem,co dokładniej robił) to po pewnym czasie traciłam z nim kontakt. Rozmawialiśmy,ale to nie było to samo i rozmawialiśmy bardzo rzadko. Taka gadka-szmatka.

Może u Ciebie to będzie oznaczać to samo? A może chcesz z nią utrzymywac dalszy kontakt?

Napisano

Zasadniczo to nie mam z nią kontaktu w ogóle, na jej prośbę skasowałem numery itp. Tak więc sam nie wiem...

Napisano

Wydaje mi się, że sen jest obrazem wspomnień.

Twoich uczuć związanych z zakończeniem Waszego związku.

Widać w nim obłudę, fałsz i próby manipulacji.

Być może podświadomie tak odczuwasz echo Waszej znajomości.

Napisano

Dzięki wielkie wydaje mi się że coś w tym musi być. Ale zasadniczo nie zdawałem sobie z tego sprawy ;)

Napisano

mi z kolei śnił się już 3 razy mój były. Za pierwszym razem wyglądało to mniej więcej tak, że po zerwaniu wyjechał na trochę (tak było w rzeczywistości) i po powrocie znowu zaczął mnie "podrywać" że tak to ujmę. Ja głupia mu uległam, ale tego samego dnia mnie zostawił znowu, olał całkowicie. Drugiego snu nie pamiętam niestety, a dzisiaj znów mi się śnił..mówił, że strasznie żałuje że ze mna zerwał, i że ciągle mnie kocha i chce wrócić. Na początku byłam w szoku i nie wiedziałam co robić ale potem uciekłam nad jezioro i stwierdziłam że nie dam się w to wciągnąć znów.

Może te sny poprostu oznaczaja że ciągle o nim myśle...nie wiem, ale chciałabym przestać o nim śnić!;)

Napisano

Rikku,

Sny bardzo często dotyczą tego, co aktualnie przeżywamy.

Twoje również.

Uciekłaś od tego rozstania i schroniłaś się w cieple swojej rodziny.

Jeżeli chcesz przestać o nim myśleć powinnaś zastanowić się nad sensem i wartością Waszego związku.

Nad tym, czy miał on jakąś sensowną przyszłość skoro on po prostu Ciebie zostawił.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...