Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się, że moja mama miała raka i miała jechać do ośrodka gdzie jąwyleczą. Tuż przed wyjazdem powiedziała, że idzie na chwilkę do ogrodu. Moment później mój brat spokojnie przychodzi do domu i mówi do mojego taty "choć do ogrodu" mój tata pyta siępo co a brat odpowiada spokojnym głosem bez emocji "no co mama zmarła". Od tego czasu w ogóle nie mogęspać. Pomocy.! Czytałam w sennikach że to może oznaczać chrzest albo nagła potrzeba wydania większej gotówki. W sumie to moja kuzynka będzie miała chrzest ale dopiero 17 czerwca. A gotówka ? No mamy teraz remont ale to było już zaplanowane.:_smutny:

Napisano

marion211, raczej nie chodzi w tym śnie o Twoją mamę, a o Ciebie. Mama jest jedynie symbolem, a najczęściej bywa, że jej osoba odzwierciedla nasze poczucie bezpieczeństwa, bądź inne nasze cechy z którymi możemy utożsamić osobę mamy.

Nowotwór jest jakimiś problemami, które narastają, przez co wrasta poczucie bezsilności.

Może tutaj chodzić o jakieś przeszkody w drodze do celu, ale prawdopodobnie są to Twoje myśli. Negatywne myśli, które trzymasz w sobie, a one mają coraz większy na Ciebie wpływ.

Wyjście do ogrodu oznacza zajrzenie wgłąb siebie, i osiągnięcie równowagi poprzez samopoznanie. Jednym słowem, musisz sama dojść do tych myśli, które nie dają Ci spokoju i świadomie je przetrawić. To pomoże Ci rozpocząć od nowa (tutaj symbol śmierci, jako nowego początku).

Pozdrawiam.

Napisano

Aha, dziękuję bardzo. Już chyba wiem o co chodzi. Mam nadzieję że dam sobie radę ☺

Również pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...