styllowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 (edited) Na początku mojego snu siedziałam wraz z koleżankami na szkolnym korytarzu. Ni stąd ni zowąd pojawiła się moja wychowawczyni z kuratorem i miała pretensje do nieobecności szkolnych poszczególnych osób z mojej klasy. Następnym etapem było nagłe znalezienie się w kościele. Dodam też że jestem w 1 klasie LO i na mszy w owym kościele tak jakby moja gimnazjalna- stara klasa wymieszała się z tą nową- licealną. Postanowiłam pójść do spowiedzi. Gdy byłam blisko konfesjonału, upadłam na kolana i wlokłam się się do niego na czworaka i czułam jakby coś mnie odciągało ale ja z uporem brnęłam w jego stronę. W końcu doszłam do niego ale wtedy zdałam sobie sprawę że wcale nie chce iść do spowiedzi i usiadłam na ławce która była niedaleko. Koleżanka z teraźniejszej klasy grała na gitarze i śpiewała religijne pieśni po czym druga koleżanka i kolega odwrócili w moją stronę pierwszą stojącą naprzeciwko mnie ławkę kościelną, która o dziwo stała się regałem z artykułami chemicznymi, takim jak występują np. w Realu. Potem znów znalazłam się w kościele a kolega siedzący obok dopytywał się o moje urodziny, i trzykrotnie pomylił ich datę. Ja byłam wściekła a on ze wstydu się zaczerwienił. Na tym skończył się mój sen. Proszę was bardzo o przetłumaczenie go. Z góry dziękuję. Edited April 27, 2009 by styllowa zmiana tytułu
Sephira Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Wiesz styllowa, mnie się zdaje, że tutaj chodzi o jakieś Twoje wewnętrzne rozdarcie. Z jednej strony widać wyrzuty sumienia i chęć bycia pokorną, z drugiej zaś niechęć do brania odpowiedzialności za własne czyny i słowa. To wygląda tak, jakbyś chciała być dobrą dziewczyną, ale jednocześnie pociągało Cię bogactwo stojących przed Tobą możliwości. To, że ktoś dopytuje Cię o urodziny a Ty jesteś wściekła, kiedy się myli może świadczyć o Twoim nadmiernym skupieniu się na własnej osobie. Nieco mniej egocentryzmu. Pozdrawiam.
styllowa Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 bardzo dziękuję. wiesz że to nawet prawda.. Bardzo pasuj to do mnie. naprawdę wielkie dzięki
Recommended Posts